Home

Home

                                    INSCHRIJVEN BIJ VOORKEUR VIA DE WEBSITE (t/m 29 juni 2024)              

Otterlo: de poort van de Veluwe.

Vanuit Otterlo de Veluwe ontdekken, waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuurlijk de prachtige natuur. Een zeer afwisselend landschap van bossen, vennetjes, zandverstuiving en uitgestrekte heidevelden.Genieten van de Veluwe kan het beste op de fiets.

Bekijk en like nu ook onze Facebook

Begin januari komen de eerste inschrijvingen al weer binnen en wij gaan er vanuit dat corona ook dit jaar geen belemmering zal zijn en wij de 11e editie van de fiets4daagse kunnen organiseren. In 2023 mochten wij ruim 800 deelnemers ontvangen. 

Op maandag 1 juli is een fietsdocent van de fietsersbond aanwezig en kunnen mensen een gratis fietscheck doen (staat het zadel goed etc) en informatie krijgen over hun fietsveiligheid. Op dinsdag 2 juli kunnen de deelnemers een parcours rijden waarop een paar vaardigheden geoefend kunnen worden.  

Maandag: Ook dit jaar gaan de alle 3 de afstanden voornamelijk door het Nationaal Park De Hoge Veluwe. De 60 km. maakt ook een ronde buiten het park. Welke afstand u ook kiest, er is alle tijd binnen het park op nader onderzoek te gaan, buiten de aangegeven routes. 's Avonds is de mogelijkheid weer het park in te gaan om wild te spotten.

Dinsdag:Goudsberg/Lunteren/ Bennekomse Binnenveld/Vallei kanaal

Woensdag rustdag

Donderdag: Mossel/Edese Heide/ Wolfheze/Renkum

Vrijdag:Kootwijk/Radio Kootwijk/Speulderbos/Garderen

 

 Foto van kerk