Home  > Informatie

Informatie

Stichting Veluwe fiets4-daagse Otterlo, de poort van de Veluwe.

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli 2024 zal de 11e editie van de Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden. (Woensdag rustdag.) 

Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, zijn er schitterende routes uitgezet, ook in Het Nationale Park De Hoge Veluwe en door Planken Wambuis, die u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap.

Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden van ongeveer: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden.

De routes worden aangeduid aan de hand van een duidelijke routebeschrijving, (de routes zijn niet met pijlen uitgezet). De routes komen op de betreffende dag beschikbaar op Route.nl  De QR code of routenummers worden bij de start verstrekt.

Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te doen, wandelen over het "klompenpad" of de "big five" spotten dan wel de verschillende wildobservatie posten bezoeken. Het is een fietsvierdaagse voor liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo.

De start is dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur (de 25 km start vanaf 10.00 uur) bij:

Sportpark "Kastanjebos" 
Hoenderloseweg 4a
6731 AH Otterlo

Deze locatie heeft ruime parkeer mogelijkheden en een verkeers veilige oversteek. En niet onbelangrijk, een ruimere ontvangst voor de deelnemers. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. De fietsen kunnen 's nachts op de locatie worden gestald, Uiteraart op eigen risico en opladen van de accu is niet mogelijk.

Voorinschrijven:

Inschrijving bij voorkeur via de website om drukte en wachttijden bij de start te voorkomen.

Het inschrijfgeld bedraagt  bij voorinschrijving en betaling voor volwassenen € 15,00 p.p.
Kinderen van 7 t/m 12 jaar  € 7,50 euro p.p.
(incl. een herinnering).

Voorinschrijving en betaling kan tot en met zaterdag 29 juni 2024.

Bij inschrijving of betaling na 29 juni 2024 bedraagt het inschrijfgeld voor de Veluwe fiets-4daagse € 17,50 p.p. Kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen dan € 8,75. 

  • Er kan ook voor gekozen worden 1 of 2 dagen deel te nemen aan de Veluwe fiets-4daagse, kosten zijn dan € 5,-- p.p. per dag. Voor deelnemende kinderen van 7 t/m 12 jaar is het inschrijfgeld € 3,-- p.p. per dag. Voor de maandag zijn de kosten voor dagdeelname  € 7,-- p.p. incl. entree Hoge Veluwe. Voor de dagdeelname is voorinschrijving niet mogelijk.
  • Betaling middels pinautomaat wordt op prijs gesteld.

Fietsreparatie

Voor al uw reparatie's aan uw fiets kunt u terecht bij Geerts Tweewielers Dorpsstaat 2-b in Otterlo
geertstweewielers@hotmail.com

Fietsverhuur

Indien u fietsen wilt huren tijdens de fietsvierdaagse verwijzen we u naar de volgende adressen:
(reserveer tijdig uw E-bike)

Geerts Tweewielers
Dorpsstraat 2b, 6731 AT Otterlo. 
Tel: 0318-595404.
info@geerts.tweewielers.nl

Overzicht alle fiets4daagsen

www.Fiets-4daagse.nl